Zeven verdachten aangehouden na openlijke geweldplegingen

Zeven verdachten aangehouden na openlijke geweldplegingen
© RTV Seaport / Dennis Gouda

De politie heeft zondagavond zeven verdachten aangehouden op verdenking van mishandeling en openlijke geweldpleging.

De politie werd zondagavond even na 23.30 uur gebeld omdat er een ruzie gaande was in de Gildenlaan in Velsen Noord, waarbij drie mensen waren mishandeld. Twee vrouwen en een man raakten gewond en moesten voor behandeling overgebracht worden naar het ziekenhuis. Meerdere verdachten zouden na de mishandelingen in twee auto’s zijn weggereden.

De politie wist de betrokken auto’s aan de kant te zetten op de Velsertraverse en heeft in totaal zeven verdachten aangehouden: vijf mannen en twee vrouwen in de leeftijd van 19 t/m 38 jaar, afkomstig uit o.a. Vlaardingen en Schiedam.  Alle verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

De politie doet nader onderzoek. De aanleiding van het conflict ligt in de relationele sfeer.

( De video is van Nikos.112)