Wijkcomité Driehuis: ‘Blijven graag in gesprek over Zuidoostrand’

Wijkcomité Driehuis: ‘Blijven graag in gesprek over Zuidoostrand’
© projectteam Zuidoostrand Driehuis

Bouwen in het groen – niet iedereen vindt dat een goed idee. Ook Sjaak Schoen niet, bewoner van Driehuis en lid van het Wijkcomité van het dorp. Gelukkig staan de plannen nog niet vast, en zijn er gesprekken met omwonenden gepland in mei en juni, vertelde hij tijdens de editie van Home Alone van 26 april.

Sjaak Schoen ging 19 april met gemengde gevoelens naar de informatieavond over de bouwplannen aan de zuidoostrand van Driehuis. Het besluit om te bouwen ligt vast, maar de plannen voor de 110 à 120 woningen nog lang niet. De ca. 100 bezoekers van de avond maakten zich o.a. zorgen om de toename van het verkeer, vooral door de Lodewijk van Deyssellaan.

In mei en in juni worden er nog thema-avonden georganiseerd, waar u zich voor kunt opgeven. Kijk daarvoor op zuidoostrand-driehuis.nl en doe dat vóór 4 mei a.s. U kunt zich daar ook abonneren op de nieuwsbrief.

Luister hier het interview met Sjaak Schoen tijdens live radioprogramma Home Alone terug