Geen overgang naar De Graafschap voor Telstar-trainer Andries Jonker

Geen overgang naar De Graafschap voor Telstar-trainer Andries Jonker
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Bericht door NH Nieuws

Andries Jonker wordt niet de nieuwe trainer van De Graafschap. Dat zei de 59-jarige Amsterdammer vandaag na de training van Telstar tegen mediapartner NH Sport. 

vorige week bevestigde Jonker dat hij een ‘oriënterend gesprek’ had gehad met de club uit Doetinchem. De Graafschap is na het ontslag van Reinier Robbemond op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Jan Vreman maakt als interim-coach het huidige seizoen af. De Superboeren staan op een teleurstellende negende plaats in de eerste divisie en zijn lang niet zeker van deelname aan de play-offs voor promotie naar de eredivisie.

Telstar
Jonker wilde nagenoeg niets kwijt over de beslissing dat hij niet in Doetinchem aan de slag gaat. “Ik doe verder geen uitspraken. Dat heb ik zo afgesproken.” Over een eventueel langer verblijf bij Telstar is volgens de trainer nog niets besloten. Jonker is bezig aan zijn derde seizoen in Velsen-Zuid waarbij het trainerschap combineert met de functie van technisch directeur. Algemeen directeur Pieter de Waard van Telstar wilde niet voor camera reageren.