Winnaars Landelijke Opschoondag in Velsen bekend!

Winnaars Landelijke Opschoondag in Velsen bekend!
Károy Schoonakker

Door mee te helpen met het opruimen van zwerfafval tijdens de Landelijke Opschoondag en een foto op social media te plaatsen met #Velsenschoon is Károy Schoonakker uit Santpoort één van de winnaars van een verrassingspakket. Tijdens het lopen van zijn krantenwijk, die hij samen met zijn opa doet, ontving een blije Károy het pakket.

Op zaterdag 19 maart jl.tijdens de Landelijke Opschoondag gingen inwoners van Velsen aan de slag om hun buurt zwerfafvalvrij te maken.  Omdat er gekozen moest worden uit heel veel leuke inzendingen, heeft de gemeente het aantal te winnen pakketten verhoogd. Behalve Károy waren de volgende inwoners van Velsen winnaar van een pakket: Marion Versteeg, Herman, Esther van Haandel, Carmen, Chris van Beusekom en Bart Kaptein.

De gemeente Velsen bedankt alle inwoners voor het helpen opruimen van zwerfafval. Een schone leefomgeving is belangrijk en alleen samen houden we Velsen schoon!