Speciaal programma voor verzoekplaten bij Seaport

Speciaal programma voor verzoekplaten bij Seaport

Op verzoek van vele luisteraars start RTV Seaport met een nieuw programma, namelijk een verzoekplatenprogramma met uitsluitend Nederlandse muziek die de luisteraar wil horen.

Het verzoekplaten programma “Op Verzoek” zal iedere zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren zijn op Seaport radio. Gastheer Richard van Dorp presenteert het programma met een mix van Nederlandse muziek uit de oude doos en de Nederlandse artiesten van nu. Ook zal er iedere zaterdag een promoschijf ten gehoren worden gebracht.De luisteraars kunnen een plaatje aanvragen voor zichzelf of voor een ander, maar er is ook ruimte om iemand te feliciteren, de groetjes te doen of een hart onder de riem te steken.

Voor een verzoeknummer kan er live naar de studio gebeld worden via 0255 – 201743, of stuur desnoods een postduif. Wij doen de rest.