Ernstige verkeershinder Zeeweg in IJmuiden

Ernstige verkeershinder Zeeweg in IJmuiden

Op dinsdag 29 maart 2022 start aannemer Dura Vermeer in opdracht van de gemeente Velsen met het frezen en asfalteren van de Zeeweg in IJmuiden. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met donderdag 31 maart 2022.

Vanaf dinsdag 29 maart 06:30 uur t/m donderdag 31 maart 17:00 uur is de gehele Zeeweg vanaf Plein 1945 tot aan de kruising Zeeweg/Heerenduinweg afgesloten voor al het verkeer. Parkeren is gedurende deze periode niet mogelijk. Trottoirs langs de Zeeweg blijven bereikbaar. Bewoners worden door de aannemer geïnformeerd.

De gemeente verzoekt ouders van schoolgaande kinderen zoveel mogelijk gebruik te maken van de omleidingsroutes. Het advies is om bij de verkeersregelaars over te steken, dit geldt ook voor kinderen die alleen naar school gaan.

Lijnbus 3 en de nachtbus N30 van Connexxion worden omgeleid via de Minister van Houtenlaan en de De Noostraat. informatie hierover kunt u vinden op www.connexxion.nl