RKVV Velsen viert dit jaar het 100 jarig bestaan. Kom naar de Reünie!

RKVV Velsen viert dit jaar het 100 jarig bestaan. Kom naar de Reünie!

“Kom naar de reünie” Deze oproep deden Guus Hermans en Leendert van den Berg namens de jubileumcommissie afgelopen dinsdag in het live radioprogramma Home Alone. Dit jaar bestaat voetbalvereniging RKVV Velsen 100 jaar. Uiteraard gaat het jubileum uitgebreid gevierd worden met als hoogtepunt de reünie op zondag 14 augustus voor alle (oud)leden, bestuursleden en vrijwilligers. De reünie staat in het teken van ontmoeten als team en herinneringen ophalen.  Aanmelden via de website van RKVV Velsen.

In het radioprogramma vertelt het oudste lid van RKVV Velsen Guus Hermans over de oprichting en de historie van de voetbalclub. De voetbalclub startte in Santpoort en is in 1968 verplaatst van de Biezenweg naar de huidige locatie aan de Wolff en Dekenlaan in Driehuis.

Leendert van den Berg vertelt dat alle jubileumactiviteiten in augustus plaatsvinden op het eigen complex. Er wordt een grote feesttent geplaatst en op 12 augustus starten de festiviteiten met een kopje koffie voor de buren en een voetbalshow. Zaterdag 13 augustus is gereserveerd voor de jeugd, een voetbalwedstrijd en het openingsfeest. Tot en met juni 2023 worden er activiteiten in het kader van het 100 jarig bestaan georganiseerd. Het volledige programma staat op bijgaande afbeelding en op de website van RKVV Velsen.

In bijgaand geluidsfragment is het hele interview met de Guus en Leendert te beluisteren