Vanavond live interview met Joanna van der Zanden(D66) en Jesslin Padmos (Velsen Lokaal)

Vanavond live interview met Joanna van der Zanden(D66) en Jesslin Padmos (Velsen Lokaal)

Vanavond is de laatste  uitzending van de Helden van Velsen. Sinds vorige week gaan Martijn Mewe en Netty Struijs elke avond op de lokale radio in gesprek met kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Als eerste wordt om18.00 uur Joanna van der Zanden nummer 4 op de lijst van D66 gevraagd naar haar motivatie om zich verkiesbaar te stellen. Het tweede halfuur is Jesslin Padmos live in de studio aanwezig om dezelfde vraag te beantwoorden. Zij staat op nummer 10 op de lijst van Velsen Lokaal.

Er heerst in de samenleving veel wantrouwen richting het openbaar bestuur en de politiek. Je kunt je daarom afvragen waarom mensen nog zo gek zijn om zich kandidaat te stellen voor een gemeenteraad. Eigenlijk kun je zeggen dat het helden zijn van de samenleving; onze Helden van Velsen.

Tijdens de uitzendingen wordt gesproken over actuele onderwerpen en de persoon achter de politieke partij. De gesprekken worden afgewisseld met het draaien van  verzoeknummers van de gasten. Luister mee op radio (107,8 FM) of kijk mee via de TV-zender (Ziggo:37, KPN:1490).

%d bloggers liken dit: