Tommy Panis (FvD) wil lelijke kunst uit de gemeente Velsen verwijderen

Tommy Panis (FvD) wil lelijke kunst uit de gemeente Velsen verwijderen
©RTV Seaport

Dinsdagavond was Tommy Panis, de lijsttrekker van Forum voor Democratie afdeling Velsen, te gast in het live radioprogramma ‘Helden van Velsen’.  Hij vertelt over zijn achtergrond en waarom hij het belangrijk vindt om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Panis gaat ervan uit dat de kernwaarden van de partij die hij vertaald heeft naar vrijheid, schoonheid en leefbaarheid voor veel Velsenaren herkenbaar zijn.

De partij gaat zich onder andere richten op betaalbare woningen voor Velsense starters. Ook licht Tommy toe waarom hij de foeilelijke en perverse kunstwerken zoals ‘The Domesticator’ op het strand wil verwijderen.

In bijgaand geluidsfragment is het hele interview met Tommy Panis te beluisteren.