Frank Cornet (ChristenUnie) hoopt op een tweede zetel voor de ChrstenUnie

Frank Cornet (ChristenUnie) hoopt op een tweede zetel voor de ChrstenUnie
©RTV Seaport

Als tweede kwam dinsdagavond Frank Cornet, de lijsttrekker van de ChristenUnie afdeling Velsen, aan het woord in het live radioprogramma Helden van Velsen. Hij hoopt op een tweede zetel, die zal worden ingenomen door Elsa Waljaard uit IJmuiden.

Cornet hield onder andere een warm pleidooi voor het behoud van het Pieter Vermeulenmuseum op een nieuwe locatie. De komende raadsperiode gaat hij zich hiervoor keihard inzetten. Verder kwam een aantal punten op milieugebied aan de orde zoals het behoud van ecologische bomen, duurzaamheid en de problemen bij Tata Steel. Hiervoor zoekt de partij samenwerking met andere partijen in de gemeenteraad.  

In bijgaand geluidsfragment is het hele interview van Frank Cornet te beluisteren

%d bloggers liken dit: