Vanavond live interview Onika Pinkus (PvdA) en Tessa de Wit (GL)

Vanavond live interview Onika Pinkus (PvdA) en Tessa de Wit (GL)

Vanavond een nieuwe uitzending van Helden van Velsen! Om 18.00 uur start het gesprek met Onika Pinkus van de Partij van de Arbeid Velsen. Vervolgens komt vanaf 18:30 Tessa de Wit van GroenLinks Velsen in de uitzending. In het programma gaan Netty Struijs en Martijn Mewe in gesprek met de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen over actuele onderwerpen en de persoon achter de politieke partij.

De uitzending van 2 maart is het derde gesprek van een reeks live radio interviews met de Helden van Velsen. Er heerst in de samenleving veel wantrouwen richting het openbaar bestuur en de politiek. Je kunt je daarom afvragen waarom mensen nog zo gek zijn om zich kandidaat te stellen voor een gemeenteraad. Eigenlijk kun je zeggen dat het helden zijn van de samenleving; onze Helden van Velsen.

De volgende uitzendingen uit de reeks zijn op 4, 7 en 8 maart tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Luister mee op radio (107,8 FM) of via de TV-zender (Ziggo:37, KPN:1490).