Zevenduizend kerstbomen ingezameld in Velsen

7 januari vond de kerstbomen inzameling plaats. Door de hele gemeente waren er jongeren en families actief die de bomen van inwoners verzamelden en naar een inzamel locatie brachten. Totaal zijn er zevenduizend bomen ingeleverd. De deelnemende verzamelaars kregen voor elke ingeleverde kerstboom 50 cent en een lootje voor een loterijtrekking. De uitslag van de trekking staat 13 januari 2022 om 16:00 op de website van de gemeente.

De traditionele kerstboomverbranding is per 12 oktober 2021 definitief afgeschaft door het college. Er zal voortaan jaarlijks een kerstboominzameling met loterij plaatsvinden houden. 

Op zaterdag 15 januari haalt HVC de laatste kerstbomen op. Bekijk hier waar de kerstbomen neergelegd mogen worden voor deze ophaalronde: velsen.nl/inzamelingkerstbomen