Wijkplatform IJmuiden-Noord mist brede discussie over gebiedsvisie Pont tot Park

Wijkplatform IJmuiden-Noord mist brede discussie over gebiedsvisie Pont tot Park
©aangeleverd

De voorzitter van het wijkplatform IJmuiden-Noord, Johan Zwakman, sprak zijn teleurstelling uit over het ontbreken van een brede discussie over de gebiedsvisie Pont tot Park. Hij deed dit dinsdag jl. tijdens het live radioprogramma Home Alone, dat in het teken van het nieuwe jaar stond.

De gebiedsvisie Pont tot Park is aardig geland bij het wijkplatform. Zwakman mist echter een brede discussie hierover. Het wijkplatform heeft zich inmiddels wel neergelegd dat hun voorstel voor tweezijdige winkelen op de Lange Nieuwstraat er niet inzit en is opgelucht dat bouwen langs de IJmuiderstraatweg en in het plantsoen aan de Heerenduinweg niet doorgaat.

Het volledige interview met Johan Zwakman is te beluisteren via bijgevoegd geluidsfragment.