Mooie prijzen voor inzamelen kerstbomen

Mooie prijzen voor inzamelen kerstbomen

Kinderen tot 15 jaar krijgen 50 cent en een lootje voor een kerstboom. De kerstbomen kunnen vrijdag 7 januari op acht plekken in Velsen worden ingeleverd. Met het lootje kunnen mooie prijzen gewonnen worden. Er wordt 50 x 10 euro verloot en 1x de hoofdprijs van 500 euro. Deze hoofdprijs kan de winnaar uitgeven aan een uitje met zijn/haar klas of schenken aan een goed doel.  Iedereen kan een boom inleveren maar alleen kinderen krijgen een lootje en 50 cent.

De kerstbomen kunnen vrijdag van 13 tot 17 uur ingeleverd worden op de volgende locaties:

IJmuiden: Parkeerplaats sporthal Zeewijk en Plein 1945

Santpoort: Parkeerplaats Sportlaan Santpoort-Zuid en Burgemeester Weersplantsoen Santpoort-Noord

Driehuis: Parkeerplaats station Driehuis

Velsen-Noord: Stratingsplantsoen

Velserbroek: Winkelcentrum Velserbroek

Velzen-Zuid: Velserburch

HVC haalt op zaterdag 15 januari 2022 de overige kerstbomen op en zorgt ervoor dat de ingezamelde bomen op een verantwoorde manier worden verwerkt. De takken en naalden worden verwerkt tot compost. De stam wordt versnipperd en in de bio-energiecentrale wordt er groene elektriciteit en warmte van gemaakt.