Dicky Sintenie blij met zilveren CDA-erespeld

Dicky Sintenie blij met zilveren CDA-erespeld
©aangeleverd

Voormalig raadslid Dicky Sintenie had geen idee wat haar te wachten stond toen zij vorige week zaterdag thuis bij de fractievoorzitter van het CDA Velsen het online CDA-congres bijwoonde. Tijdens de pauze werd zij verrast toen oud-wethouder Hans Romeijn haar de zilveren CDA-erespeld opspeldde. Dicky ontving de speld en de oorkonde voor haar vele functies gedurende 30 jaar binnen het CDA Velsen.

Tijdens een radio-interview vertelt Dicky onder andere dat zij trots is op de fractie van het CDA in Velsen, dat ze graag naar debatten in de Tweede Kamer kijkt en dat ze respect heeft voor de minister van volksgezondheid Hugo de Jonge. Verder uit ze haar ongenoegen over de vele praatprogramma’s op de televisie waarin zogenaamde deskundigen hun mening geven wat veel onrust onder mensen veroorzaakt. In een vurig pleidooi roept ze inwoners en met name jongeren op om zich aan te sluiten bij een politieke partij.

In bijgaand geluidsfragment is het hele interview te beluisteren

%d bloggers liken dit: