Plezier voor jong en oud bij Grote SintShow

Plezier voor jong en oud bij Grote SintShow

Zondag 21 november was het weer groot feest in de Stadsschouwburg Velsen. De jaarlijkse Grote SintShow van DanceWorks Velsen vond weer plaats. Tijdens de show stonden de jongste dansers van de dansschool samen met Sinterklaas en zijn Pieten op het podium van de stadsschouwburg Velsen. Het bood een middag plezier voor jong en oud!

Al jaren brengt de dansafdeling van KunstForm Velsen een nieuw verhaal, in de vorm van toneel en dans, waarin de Sint en zijn Pieten de hoofdrol vertolken. Het verhaal ging dit jaar over zorgen van Sinterklaas. Aangezien cadeaus steeds groter worden, vroeg de Sint zichzelf af of hij het allemaal nog wel bij kan benen of dat hij toch te oud begint te worden. Tijdens de voorstelling ging de goedheiligman voor advies bij zijn goede vrienden, de Kerstman en Sint Maarten. Het verhaal werd verteld met verschillende dansoptredens.