Duizenden deelnemers zwoegen door modder tijdens Strong Viking Run

Duizenden deelnemers zwoegen door modder tijdens Strong Viking Run

Bloed, zweet en modder, het recreatiegebied Spaarnwoude was afgelopen weekend toneel voor de Strong Viking Run Brother Edition 2021. Na anderhalf jaar was dit weer de eerste editie van de internationale Strong Viking hindernisloop. Duizenden deelnemers zwoegden over de ruim 135 obstakels.

Het parcours telde totaal 60 kilometer aan obstakels. Deelnemers konden zelf kiezen hoe zwaar ze de uitdaging wilden maken met 4 kilometer voor beginners tot 60 kilometer voor de veteranen. De hindernisloop stond in het teken van verbintenis. “Samen en met een lach op ons gezicht het doel bereiken is voor ons het allerbelangrijkste.” stelt organisator Strong Viking.

Videogroep de Dwarsligger maakte een sfeerimpressie.