Steun de Naaldkerk met uw boeken

Steun de Naaldkerk met uw boeken
Foto aangeleverd

In het kader van het pinkenweekend 2021 wordt op zaterdag 9 oktober van 09.00 tot 14.00 uur rond de Naaldkerk in Santpoort weer een pinkenmarkt gehouden. Dit gebeurt uiteraard onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Voor de markt, is de kerk op zoek naar donaties in de vorm van boeken. Met het opruimen van uw boekenkast, kunt u de kerk steunen! De boeken kunnen op 16, 23 of 30 september tussen 19 en 20 uur bij de zijdeur van de kerk langs gebracht worden.

In de Naaldkerk Santpoort Noord zullen ook dit jaar tijdens de pinkenmarkt weer boeken verkocht worden. Vrijwel iedereen heeft wel boeken in de boekenkast staan die eenmaal zijn gelezen en niet meer van hun plaats komen. Met deze boeken kunt u de Naaldkerk Santpoort Noord helpen. Het geld dat de verkoop van de boeken oplevert, wordt gebruikt voor het onderhoud van het kerkgebouw. Met het doneren van de boeken ruimt u de boekenkast lekker op. Gun uw boeken een tweede leven.

Een vriendelijk verzoek om de boeken aan te leveren op donderdagavond 16, 23 of 30 september tussen 19.00 uur en 20.00 uur bij de Naaldkerk bij de zijdeur van de kerk (bij de pastorie)  aan de Frans Netscherlaan te Santpoort Noord.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de boeken te brengen bij de Naaldkerk dan kunt u contact opnemen met het parochiecentrum, tel. 06-30548718 of mailen naar parochiecentrum@olvab.nl