Opbrengst Dutch Grand Prix van parkeerplaats IJmuiden aan Zee gaat naar Cultuurfonds

Opbrengst Dutch Grand Prix van parkeerplaats IJmuiden aan Zee gaat naar Cultuurfonds
©aangeleverd


De exploitant van Parking IJmuiden aan Zee (capaciteit circa 2.500 auto’s), Gerlof Funke Küpper, heeft besloten de gehele opbrengst van drie dagen Dutch Grand Prix Parkeerders te doneren aan het Cultuurfonds.

Gerlof zegt geraakt te zijn door het filmpje van Joshua Nolet, zanger van Chef’Special waarin hij opkomt voor de positie van artiesten en alle professionals rondom artiesten. “Dat de Dutch Grand Prix doorgaat terwijl alle festivals ‘on mute’ worden gezet is natuurlijk niet goed uit te leggen en pijnlijk voor iedereen werkzaam in de evenementen- en entertainmentbranche. Parking IJmuiden aan Zee wil nu als onderdeel van het event dat wel doorgaat een bijdrage leveren aan een branche die zo enorm zwaar getroffen blijft.” 

Parking IJmuiden aan Zee verwelkomt elke morgen vanaf 6.30 uur als officieel “park+bike” parkeerterrein van de Dutch Grand Prix autoparkeerders, die vervolgens op de fiets naar Zandvoort gaan. Er is naar verwachting voldoende ruimte op een, speciaal voor de bezoekers van de Dutch Grand Prix, aangewezen plek op ons parkeerterrein.