Summer Park Sessions groot succes

Summer Park Sessions groot succes
© Rtv Seaport - Ton van Steijn

Op 20, 21 en 22 augustus vond hét culturele festival van deze zomer in Velsen plaats. 1 culturele hotspot, 1 weekend, 1 park, 1 podium. The Summer Park Sessions.

De sfeer is goed, het weer is goed, er is een bar met heerlijke verkoelende drankjes, wijn en bier én Velsen barst van het talent waardoor de optredens niets anders dan fantastisch zijn. Van musical tot het Eurovision Songfestival, van klassieke solisten tot rockbandjes, van kleinkunst tot dansworkshops. Er is voor ieder wat wils. Alle ingrediënten die de Summer Park Sessions tot een groot succes hebben gemaakt.

Velsense zanger en acteur Maarten Redeker die het concept heeft bedacht is meer dan tevreden en straalde van plezier met zijn collega Mieke van der Hulst. Zij hopen dat er een vervolg komt volgend jaar.
“Na al die tijd dat we niks hebben mogen doen, voelt dit voor ons denk ik alsof we een stel kalfjes zijn die de wei weer in mogen, na een jaar binnen gezeten te hebben.”