Spetterende 15e editie 7 van Santpoort

Spetterende 15e editie 7 van Santpoort

Op woensdag 4 augustus vond de vijftiende 7 van Santpoort plaats. Dit jaar geen dranghekken, geen publiek, geen horeca, maar wel een heleboel regen. Maar de deelnemers lieten zich daardoor niet stoppen! Het hardloopspektakel ging van start met een loop voor de jeugd t/m 12 jaar. Daarna volgde de recreatieloop voor 13+. Ondanks het wisselvallige en natte weer deden ruim 200 deelnemers mee aan de hardloopwedstrijd. In de categorie volwassenen vielen Jeroen Zeegers en Kristy Timmers in de prijzen als snelste lopers.

Om 16:30 ging de jeugdloop van start. Omdat publiek niet welkom was, werd de gehele loop via Facebook livestream uitgezonden zodat ook de familie en vrienden vanuit huis mee kon kijken. De kids liepen in totaal 1 kilometer. Broer en zus Joris en Felice Lensen uit Groesbeek pakte de prijzen voor de snelste lopers. Mara van Vliet en Huub Derr kwamen als snelste Santpoorters binnen.

Vervolgens begon de recreatieloop voor iedereen ouder dan 12 jaar. Ruim 130 lopers stonden over de gehele Molenveltlaan opgesteld voor de start. Zij liepen 7 kilometer. Michael Brink uit Haarlem pakte de prijs als snelste loper. Kristy Timmers kwam als snelste dame en Santpoortse over de finish. Jeroen Zeegers was de snelste Santpoorter.

Alle uitslagen en tijden zijn hier terug te vinden.