Dorpsfeest(je) Santpoort volg je bij RTV Seaport

Dorpsfeest(je) Santpoort volg je bij RTV Seaport

Ondanks de beperkingen en coronamaatregelen wil het bestuur van het dorpsfeest Santpoort de eerste week van augustus niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom worden de aankomende week enkele activiteiten georganiseerd, onderhevig aan strikte huisregels. Zo is er bij de meeste evenementen geen publiek welkom. Om toch mee te kunnen genieten, maakt RTV Seaport elke dag een sfeerimpressie van de activiteiten en zullen de kortebaan, en archiefbeelden van vorige jaren te zien zijn op de televisiezender

In samenwerking met videogroep de Dwarsligger is er elke dag een camerateam aanwezig bij de activiteiten die in Santpoort georganiseerd worden. De sfeerimpressie zie je aan het eind van elke dag op de online kanalen van RTV Seaport, en de volgende dag op de televisiezender. Ook zullen er door de week heen herinneringen opgehaald worden door middel van archiefbeelden en foto’s van voorgaande jaren, te zien op televisie.

Op donderdag 5 augustus wordt bovendien de korte baan uitgezonden. Het hoogtepunt van het dorpsfeest wordt dit jaar zonder publiek op de lange baan in Emmeloord gereden. De race zal via RTV Seaport in de huiskamer worden gebracht. Online gokken kan via ZEturf, instructies zijn te vinden in bijgevoegd programma. Daarnaast kan er nog fysiek ingezet worden. Op het Broekbergenplein, nabij de Aart Aarts Muziektent, komt een wagen van de totalisator te staan.

De televisiezender van RTV Seaport is te zien op Ziggo kanaal 37, of KPN 1490. Of via rtvseaport.nl/live-tv/. Bekijk het overzicht van de activiteiten hier.

https://youtu.be/D3I7fYKRjJA