Niki Jacobs op 16 september in de Stadsschouwburg

Niki Jacobs op 16 september in de Stadsschouwburg
©Anne van Zantwijk

Vorige week werd de nieuwe radiostudio van RTV Seaport officieel geopend. De dag was gevuld met een marathonuitzending live radio waarbij gasten uit de gemeente aan schoven en spraken over actuele onderwerpen in Velsen. Gastpresentator Jacob Bron had tijdens de radioshow ter gelegenheid van de opening van de studio op een telefonisch interview met zangeres Niki Jacobs.

Jacobs vertelde over haar optreden tijdens het online-event dat werd georganiseerd toen Bob Dylan zijn 80-ste verjaardag vierde. Op 16 september staat Niki – als één van de eerste artiesten – weer live op het podium van de Stadschouwburg Velsen. En ze belooft dat ze dezelfde nummers ook voor het Velsense publiek gaat vertolken.

Luister hieronder het geluidsfragment. Het gehele gesprek als onderdeel van de marathonuitzending kan ook via youtube terug gekeken worden.