Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Kringloopwinkel Velserbroek

Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Kringloopwinkel Velserbroek

De programmareeks “Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer” wordt gemaakt door Coby Bos, André Castricum en Roel Philips. Het trio werkt al jaren samen in het theater als Second Opinion. Bekijk hier de tiende aflevering.

Met een scheutje humor, positiviteit en plezier gaan de drie verslaggevers bij verschillende Velsense initiatieven langs. Op spontane wijze halen zij de verborgen verhalen en personen achter deze initiatieven en organisaties naar boven.

In deze aflevering gaat het trio op bezoek bij de Noppes kringloopwinkel in Velserbroek. Tijdens dit kijkje achter de schermen gaan ze in gesprek met verschillende medewerkers, vrijwilligers en vaste klanten en horen mooie verhalen.

Dit is de laatste aflevering van het seizoen. Na de zomer keren we weer terug met nieuwe afleveringen.