Hans Klok over zijn liefde voor Velsen

Hans Klok over zijn liefde voor Velsen

Vorige week werd de nieuwe radiostudio van RTV Seaport officieel geopend. De dag was gevuld met een marathonuitzending live radio waarbij gasten uit de gemeente aan schoven en spraken over actuele onderwerpen in Velsen. Hoogtepunt van de opening was het interview met Hans Klok.

In het interview vertelt Hans Klok over zijn passie voor Velsen. Wat zijn favoriete plekken zijn, waar hij is opgegroeid, zijn werkplaats in IJmuiden waar de wereldwijde nieuwe trucs worden bedacht en de kampioenen uit de regio die in zijn productieteam zitten. Verder een warm pleidooi voor de Stadsschouwburg. Mogelijk dat Hans zelfs wordt ingezet om IJmuiden stevig op de kaart te zetten.

Luister hier naar de  compilatie van het interview dat is teruggebracht naar 15 minuutjes. De gehele marathonuitzending is volledig terug te kijken op Youtube.