Herhaling opening nieuwe radiostudio

Herhaling opening nieuwe radiostudio
© RTV Seaport / Ton van Steijn

Na een succesvolle opening van de nieuwe radiostudio van RTV Seaport, delen we graag de mooie momenten nog eens! Tijdens de 10 uur durende uitzending kwamen verschillende gasten langs. Alle gasten en de unieke interviews zijn zaterdag 4 juli van 10:00 tot 20:00 nogmaals te volgen via het televisiekanaal van RTV Seaport tijdens de herhaling van de marathonuitzending.

Het programma start om 10.00 uur met de bekende lokale DJ van weleer Bob Evers. Hij blikt terug naar het verleden en verwelkomt na 11.00 uur muzikant Thijs Huijbens die een aantal nummers uitvoert. Om even na 12.00 uur opent de wereldberoemde goochelaar-illusionist Hans Klok officieel de radiostudio. Vervolgens is het bezoek van wethouder Jeroen Verwoort te zien van 13.00 tot 14.00 uur.

In de middag presenteren gastpresentatoren Ruud Porck, Steef Hammerstein, Jacob Bron en Ineke van der Geest ieder een uur met gasten die zij zelf hebben aangedragen. Uiteraard omlijst met gangbare muziek. De laatste twee uur van 18.00 tot 20.00 uur verzorgen RTV Seaport DJ’s afwisselend de muziek en is er aandacht voor de vrijwilligers die de lokale omroep inhoud geven.

De herhaling van de marathonuitzending is zaterdag via de televisie en via rtvseaport.nl/live-tv/ te volgen, maar is ook via YouTube terug te kijken.