Gratis workshop reanimeren bij Rode Kruis IJmond

Gratis workshop reanimeren bij Rode Kruis IJmond

Zaterdag 5 juni wordt bij Rode Kruis IJmond kosteloos een workshop reanimeren georganiseerd en informatie hierover gegeven. Hiermee sluit Rode Kruis IJmond aan bij de landelijke Reanimatiedag van Radio 10 en het Rode Kruis. De gratis sessies zijn van 13.00 uur tot 15.00 uur in het gebouw van Rode Kruis IJmond, ’s Gravenlust 35b (terrein Brandweerkazerne) in Velsen-Zuid. Informatie en aanmelden via: rodekruis.nl/kennemerland/

In bijgaand geluidsfragment vertelt de voorzitter van Rode Kruis IJmond Hans de Lange over de inzet van de medewerkers tijdens Corona en de andere werkzaamheden. Verder vindt in juni de landelijke collecteweek plaats waarvan de opbrengst wordt besteed aan de aanschaf van AED’s voor de bikers. De Lange legt uit hoe de digitale collecte werkt.

Het fragment was onderdeel van radioprogramma Home Alone van dinsdag 1 juni. Dit live programma is elke dinsdag van 14:00 – 16:00 te volgen op de RTV Seaport radiozender, frequentie 107,8 FM.