Vanaf zondag 2 mei op RTV Seaport: Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer

Vanaf zondag 2 mei op RTV Seaport: Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer

RTV Seaport start vanaf 2 mei met een nieuw wekelijks programma op de zondagavond om 20:00. De programmareeks “Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer” wordt gemaakt door Coby Bos, André Castricum en Roel Philips. Het trio werkt al jaren samen in het theater als Second Opinion.

Met een scheutje humor, positiviteit en plezier gaan de drie verslaggevers bij verschillende Velsense initiatieven langs. Op spontane wijze halen zij de unieke verhalen en personen achter deze initiatieven en organisaties naar boven.

In de eerste aflevering gaat het trio langs bij Fiete Smit. Zij heeft zelf een tuintje aangelegd in IJmuiden en houdt deze zelf bij. Dit allemaal om de omgeving op te fleuren. Kijkt u mee?

Elke zondagavond is er een nieuwe aflevering te zien om 20:00 via RTV Seaport (Ziggo kanaal 37; KPN kanaal 1490), via rtvseaport.nl, en via het Youtube kanaal.