IJmuider Kotterbal verovert terrassen

IJmuider Kotterbal verovert terrassen
©Gwendelyn Luijk

IJmuiden heeft er een culinaire specialiteit bij! De IJmuider Kotterbal; een  snack gevuld met Noordzeevis uit IJmuiden. Lekker voor bij de borrel, op een broodje of als onderdeel van een diner.

De IJmuider Kotterbal is ontwikkeld door Tim van Zeben, Frank van Es en Tom Huizinga. ‘Het idee ontstond in de keuken van Van Es Catering’, vertelt Tim. ‘Frank en Tom stonden vol overgave vis te bereiden toen wij met elkaar de mogelijkheid bespraken om een snack met Noordzeevis te maken. De twee basisingrediënten zijn vis uit de Noordzee.

De lancering van de IJmuider Kotterbal valt samen met de heropening van de terrassen. Een mooi moment om de regio kennis te laten maken met de nieuwe snack! De kotterbal is verkrijgbaar bij verschillende viswinkels en horecazaken in de regio. Kijk voor meer informatie op www.seabites.nl.