Lintjesregen maandagmorgen live te zien op tv via RTV Seaport

Lintjesregen maandagmorgen live te zien op tv via RTV Seaport
Foto RTV Seaport/PR

Burgemeester Frank Dales van de gemeente Velsen reikt op maandagmorgen 26 april de Koninklijke Onderscheidingen en Jeugdlintjes uit. Omdat de coronamaatregelen nog steeds van kracht zijn kan de uitreiking ook dit jaar niet plaatsvinden tijdens een feestelijke bijeenkomst. Om toch belangstellenden de gelegenheid te geven de uitreiking te volgen wordt maandagmorgen 26 april om 08.50 uur en om 10.50 uur een live-uitzending verzorgd door de lokale omroep RTV Seaport.

De Velsenaren die een lintje ontvangen worden tijdens de live-uitzending op gepaste afstand door burgemeester Dales toegesproken en zullen huiswaarts keren met hun toegekende Jeugdlintje of Koninklijke Onderscheiding

De uitzending is op tv te zien via RTV Seaport (Ziggo kanaal 37; KPN kanaal 1490) en via www.rtvseaport.nl. Verder is de live uitzending te volgen via YouTube om 09.00 uur via  youtu.be/PU767efheQE en om 11.00 uur via youtu.be/MFphVzhGQe8.

Via bovengenoemde kanalen en websites zijn de uitzendingen online terug te zien.