‘Het Licht, ligt in jeZelf’ online mediteren in Velsen

‘Het Licht, ligt in jeZelf’ online mediteren in Velsen
©aangeleverd

Met het thema ‘Het Licht, ligt in jeZelf’ vindt op maandagavond 19 april om 19.30 uur uur een gratis online-editie plaats van Velsen mediteert.

“Omdat we in deze periode maar zo weinig mensen in de kerk mogen verwelkomen, hebben we er ook voor deze keer weer een online-activiteit van gemaakt. Op die manier kunnen er veel meer mensen meedoen.” vertelt Louise Snoek: “Ook online kun je prima samenkomen en met elkaar nieuwe inspiratie opdoen.”

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd voor de online-editie met ontspannende meditatieve muziek, inspirerende teksten vanuit de Naaldkerk in Santpoort. Mark Metselaar levert een bijdrage in de vorm van een geleide meditatie en diep ontspannende ademhalingstechnieken.

Informatie en/of aanmelden: louisesnoek58@gmail.com

%d bloggers liken dit: