Ongelukken Wijkertunnel en Velsertunnel zorgen voor drukte

Ongelukken Wijkertunnel en Velsertunnel zorgen voor drukte
Ongeluk Wijkertunnel - © NieuwsFoto / Laurens Bosch

Zowel in de Wijkertunnel (A9) als in de Velsertunnel (A22) zijn vanmiddag ongelukken gebeurd. In de Wijkertunnel ging het om een ernstig ongeluk. Daar is onder andere een traumateam naar toe gestuurd. Vanwege het ongeluk zijn de tunnelbanen naar Amsterdam afgesloten. Kort daarna ging het ook mis op de A22. Daar zijn vanmiddag zes auto’s betrokken geraakt bij een kettingbotsing in de Velsertunnel (A22). Rond 15:20 uur ging het mis in de tunnel richting Amsterdam. 

Bij de botsing op de A22 raakte niemand gewond. Wel liepen er meerdere auto’s schade op. Inmiddels is er al één voertuig weggesleept door een berger. Door het ongeluk ontstond een verkeersopstopping in beide richtingen.

Tekst en beeld door NieuwsFoto.nl