AUDIO – Word weer verliefd op je eigen gemeente

AUDIO – Word weer verliefd op je eigen gemeente

Dinsdag 23 maart was Bas Kuntz, voorzitter van City Marketing Velsen, aan de telefoon tijdens het live radioprogramma Home Alone. Hij blikte terug op het bewogen afgelopen jaar waar veel evenementen niet of in andere vorm door konden gaan, maar waar ook het unieke evenement Velsen Virtueel Festival werd georganiseerd. Ook kijkt hij vooruit naar de vooruitzichten van activiteiten in 2021.

Bas liet de primeur vallen over een evenement in september tijdens monumentendag met het thema ‘Ontdek Velsen”. Hij kon de details nog niet delen, maar het is een stip op de horizon in evenementenland. Verder ging Bas nog in op de mogelijkheden van festiviteiten tijdens het Dorpsfeest Santpoort. Het interview met Bas Kuntz is te beluisteren in bijgaand geluidsfragment.