Alternatieve Boekenweek

Alternatieve Boekenweek

De traditionele Boekenweek kan vanwege de Coronamaatregelen dit jaar niet doorgaan. In de week van 6 tot en met 14 maart wordt in de plaats daarvan ‘Het voorwoord van de Boekenweek’  gevierd. Lezers die tijdens deze week online lid worden van de bibliotheek Velsen ontvangen een tas wanneer men langskomt bij de vestiging in de buurt. Bij de bestelling van de AfhaalBieb ontvangen lezers de inspirerende AD Magazine vol bijzondere interviews en exclusieve reportages, met actuele boekentips en de mooiste titels bij het thema Tweestrijd.

De Boekenweek zelf zal in de zomer plaatsvinden wanneer de boekhandels en bibliotheken weer volledig open zijn. Vanwege de pandemie kunnen de start en afsluiting van de Boekenweek, het traditionele Boekenbal en de vrij reizen dag van hoofdsponsor NS, deze editie niet doorgaan.

Meer informatie op www.bibliotheekvelsen.nl, daar staat ook het aanmeldformulier om lid te worden.