Digitale bijeenkomst Visie op Velsen 2050

Digitale bijeenkomst Visie op Velsen 2050
© RTV Seaport

Vorig jaar was het gemeentebestuur van Velsen voor het opstellen van de Visie op Velsen 2050 op zoek naar antwoorden op de vragen wie we zijn in Velsen; wat is het karakter van een woonkern; welke ambities leven er in Velsen. Voordat de gemeenteraad de Visie vaststelt, wil de gemeente opnieuw met inwoners in gesprek over belangrijke keuzes die voor de toekomst gemaakt moeten worden.

Op maandagavond 8 maart aanstaande organiseert de gemeente daarom een digitale bijeenkomst van het Velsens Forum. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Iedereen kan deelnemen door het sturen van een mail naar visieopvelsen@velsen.nl.  Na aanmelding krijgt men via de mail een link voor de zoom-meeting en het programma van de bijeenkomst toegestuurd

Tijdens de digitale bijeenkomst passeren de resultaten van alle gesprekken uit 2020 en kan men vragen stellen over de resultaten en in gesprek gaan met de gemeenteraad.