Opnieuw zonnepanelenactie voor inwoners van Velsen

Opnieuw zonnepanelenactie voor inwoners van Velsen
©gemeente Velsen

De gezamenlijke inkoopactie voor zonnepanelen gaat in Velsen weer van start. Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. De gemeente Velsen ondersteunt deze actie. Alle inwoners ontvangen hierover binnenkort een brief .

Door een gezamenlijke inkoopactie doen regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod  op maat. Bij aanmelding komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs voor vakkundig advies en een aanbod. Bij gebruikmaking van dit aanbod kan de btw worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Dit wordt gratis geregeld door een administratiekantoor. Aanmelden kan tot 17 mei 2021 via www.duurzaambouwloket.nl/actievelsen.

Op donderdag 18 februari, dinsdag 9 maart en donderdag 25 maart worden online informatieavonden georganiseerd die te volgen zijn na aanmelding via www.duurzaambouwloket.nl/actievelsen.

De actie wordt gesteund door de gemeente en de lokale energiecoöperatie Energiek Velsen Iedereen die gebruik maakt van het actieaanbod is automatisch een jaar gratis en vrijblijvend lid van Energiek Velsen. Kijk voor meer informatie op www.energiekvelsen.nl.