Lootjes kerstbomenactie getrokken

Lootjes kerstbomenactie getrokken
© Gemeente Velsen

Op 6 januari vond de inzamelactie plaats van kerstbomen. Veel kinderen hebben zich ingezet om bomen in te leveren, en werden daarvoor beloond met 50 cent en een lootje. Met de lootjes maakten zij kans op verschillende prijzen. De grootste prijs was de Superprijs. Deze winnaar wint 500 euro, wat besteed mag worden aan een uitje voor de klas, zodra dat weer mogelijk is. Op 15 januari werd door middel van een video het lootje getrokken van de winnaar.

Het winnende lotnummer is 00169. De eigenaar van dit lootje kan tot 23 januari contact opnemen met de gemeente via communicatie@velsen.nl. Ze mogen een mail sturen onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, naam van de school en in welke groep de winnaar zit en het bewijs van het winnende lotnummer. Ook zijn er 50 winnaars die 10 euro hebben gewonnen. Het hele overzicht daarvan is te vinden via https://www.velsen.nl/kerstbomenactie. Verspreid over acht locaties in Velsen zijn er totaal 7350 kerstbomen ingeleverd. Deze worden dit jaar gecomposteerd.

Verder benadrukt de gemeente dat het lootje niet weg gegooid moet worden. Bij het in ontvangst nemen van de prijs dien je namelijk het winnende lot te kunnen laten zien.