Ozan Kökcü per direct actief voor Telstar

Telstar haalt Ozan Kökcü (22), de twee jaar oudere broer van Feyenoorder Orkun, terug naar Nederland. Telstar en het Azerbeidzjaanse Sabah FK hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Ozan Kökcü voor een periode van 6 maanden aan de Witte Leeuwen. De in Haarlem geboren speler start per direct in de groep van Andries Jonker. Zo zal hij aanstaande zaterdag al ingezet worden tegen TOP Oss.

Kökcü kwam in de jeugd uit voor onder andere Stormvogels, FC Groningen en Feyenoord. In 2018 vertrok hij naar het Turkse Bursaspor en maakte daar zijn debuut. In verhuurperiodes heeft hij gespeeld voor onder andere RKC Waalwijk en Giresunspor. In 2019 streek hij neer bij het Azerbeidzjaanse Sabah FK. Daar speelde hij 29 wedstrijden waarin hij 1 maal doel trof en 2 assists achter zijn naam mocht bijschrijven.