Nieuwe ambulance voor de IJRB

Nieuwe ambulance voor de IJRB
©RTV Seaport/PR

Vrijdag 27 november overhandigde burgemeester Frank Dales officieel de sleutels van een nieuwe ‘fourwheeldrive ambulance’ aan Sven van den Goorbergh, voorzitter van de IJmuider Reddingsbrigade.

Burgemeester Dales: “De vrijwilligers van de reddingsbrigade zijn van groot belang voor onze kustplaats. Ik ben fan geworden, omdat ik onder de indruk ben van wat de reddingsbrigade doet voor onze inwoners, de badgasten uit de regio en toeristen. Ik ben blij dat onze gemeenteraad het geld voor deze nieuwe auto beschikbaar heeft gesteld, en wens de IJmuider Reddingsbrigade er veilige kilometers mee toe”.

Voorzitter Van den Goorbergh: “We noemen deze vierwiel aangedreven ambulance van Toyota ons nieuwe werkpaard. Dit paard komt precies op het goede moment want de voorganger was echt aan vervanging toe. Natuurlijk willen wij ook het komende strandseizoen van betekenis zijn voor iedereen op het strand en in de directe omgeving”.