Sint Maarten in Velsen mag doorgaan

Sint Maarten in Velsen mag doorgaan
Foto RTV Seaport/PR

Ondanks de geldende coronamaatregelen mag Sint Maarten op 11 november in de gemeente Velsen doorgaan. ‘We  houden bij de viering wel rekening met dat wat er leeft onder onze inwoners. Niet iedereen voelt zich op dit moment prettig bij veel verschillende mensen die aanbellen. Toch moet het voor de kinderen vooral een leuk feest zijn. Natuurlijk  houdt iedereen zich aan de geldende maatregelen’ aldus de gemeente.

Mensen die tot een risicogroep behoren en niet mee willen doen kunnen onderstaande poster downloaden via www.velsen.nl/sint-maarten-in-velsen uitprinten en bij de deur hangen.

Verder geeft de gemeente de volgende tips: ga in kleine groepjes met zo min mogelijk volwassenen en houd afstand ook van de kinderen. En voor de uitdelers: geef verpakte traktaties en zet buiten een lampion of windlicht neer, of hang onderstaande ja-poster op en geef 1,5 meter van de deur aan, bijvoorbeeld met stoepkrijt.