‘Verstilling’ bij online-editie “Santpoort Mediteert”

‘Verstilling’ bij online-editie “Santpoort Mediteert”
©Jaap Schoen

Nu er, in deze tijd, maar een minimaal aantal mensen naar bijeenkomsten in de kerk kunnen, is er vanavond maandag 26 oktober om 19.30 uur een online-editie van ‘Santpoort Mediteert’. Het thema is: Verstilling. Tijdens dorpsfeest Santpoort vorig jaar vond de eerste editie plaats in de Naaldkerk in Santpoort. De activiteit werd enthousiast ontvangen, waarna er op verzoek nog een aantal meditatieve momenten volgde.

“Omdat we in deze periode maar zo weinig mensen in de kerk mogen verwelkomen, hebben we er voor nu een online-activiteit van gemaakt. Op die manier kunnen er veel meer mensen meedoen.” vertelt Louise Snoek: “Ook online kun je prima samenkomen en met elkaar nieuwe inspiratie opdoen.”

José Rustemeijer, Nanda Ramakers, Jeannette Meijer, Louise Snoek en Marijke Schoen van de Naaldkerk nodigen u van harte uit voor een avond met ontspannende meditatieve muziek, inspirerende teksten en een moment van bezinning. Ook Mark Metselaar zal een bijdrage leveren in de vorm van een  geleide meditatie en diep ontspannende ademhalingstechnieken.

Deelname is gratis; Informatie en/of aanmelden: louisesnoek58@gmail.com