Pianist Frederic Voorn vanmiddag in ’t Mosterdzaadje

Pianist Frederic Voorn vanmiddag in ’t Mosterdzaadje
©RTV Seaport/PR

De pianist Frederic Voorn is op zondagmiddag 25 oktober om 15.00 uur te gast. Zijn programma ‘Rondom Beethoven’ omvat behalve Sonate nr. 6 en de Bagatellen op.126, ook werk van zijn tijdgenoten.

Van de Tsjechische componist Jan Vaclav Vorisek en de Oostenrijkse Franz Schubert worden   impromptu’s uitgevoerd. Wenen was in die tijd, rond de 19e eeuw het centrum van culturele uitwisseling en ontmoeting. Daar hebben deze componisten elkaar ook gekend en gehoord.

Frederic Voorn (1962) is op vele muzikale gebieden actief. Hij is concertpianist, componist en dirigent. Twaalf jaar lang maakte hij het Radio 4 programma Pianistenuur. Van de 5 cd’s die Frederic Voorn opnam zijn de laatsten gemaakt in ‘t Mosterdzaadje.

‘t Mosterdzaadje, Kerkweg 29 , Santpoort-Noord 023-5378625 Reserveren via de website www.mosterdzaadje.nl onder ‘Concertagenda’ en het betreffende concert. Ook via mail naar penningmeester@mosterdzaadje.nl