Trio C tot de Derde in ’t Mosterdzaadje

Trio C tot de Derde in ’t Mosterdzaadje
©RTV Seaport/PR

Op vrijdag 23 oktober om 20.00 uur zijn is het genieten, dansen en dromen met de aanstekelijke muziek die Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet) in ‘t Mosterdzaadje gaan spelen. Onder de naam Trio C tot de Derde musiceren de drie bijzonder muzikale vrienden al bijna hun leven lang. Ze spelen klezmer in de puurste zin van het woord: joodse feestmuziek! Een stijl die voortdurend in ontwikkeling is en veel ruimte biedt voor uitstapjes naar aangrenzende genres als  Balkan en gipsy, de jazz en de klassieke muziek.

‘t Mosterdzaadje, Kerkweg 29 , Santpoort-Noord 023-5378625

Reserveren via de website www.mosterdzaadje.nl onder ‘Concertagenda’ en het betreffende concert of via mail naar penningmeester@mosterdzaadje.nl