Pianoduo met verrassende muziek in ‘t Mosterdzaadje

Zondag 11 oktober om 15.00 uur zijn in ‘t Mosterdzaadje te gast Isabelle van Dooren en Henning Schmidt. Een pianoduo van grote klasse. Behalve dat er de mooiste quatre mains klinken, worden ook liefdesliederen van Schubert en Britten gezongen en horen we pianostukken solo. Een zeer afwisselend en uitgekiend programma met werken van Mozart, Fazil Say, Schubert, Britten en Piazzolla.

 “We combineren een deel van ‘Eine kleine Nachtmusik’ van Mozart met ‘Night’ van Fazil Say. Hiermee laten we horen hoe de nacht in verschillende tijdsperiodes bezongen wordt”, aldus Isabelle.

De Turkse pianist en voorvechter van mensenrechten Fazil Say geniet inmiddels wereldwijde bekendheid, zowel voor zijn pianospel als zijn sterke composities. Zijn stukken slaan een brug tussende jazz en de klassieke muziek.

Henning Schmidt is behalve pianist ook zanger en hij gaat enkele mooie liefdesliederen vertolken van Britten en Schubert.

‘t Mosterdzaadje, Kerkweg 29 , Santpoort-Noord 023-5378625 Reserveren: penningmeester@mosterdzaadje.nl of via www.mosterdzaadje.nl