Het Vespucci Kwartet in ‘t Mosterdzaadje

Het Vespucci Kwartet in ‘t Mosterdzaadje
©RTV Seaport/PR

Vrijdag 2 oktober om 20.00 uur brengt het Vespucci Strijkkwartet  het programma ‘Tijd voor een Vreugdedans’ met muziek van Mendelssohn, Wolf en Ravel in ’t Mosterdzaadje in Santpoort. Voor de leden van het kwartet dat bestaat uit Lisanne Soeterbroek viool, Stephanie Steiner -altviool en Douw Fonda -cello.

Over het programma zegt Lisanne Soeterbroek: “Het strijkkwartet van Mendelssohn is ongelooflijk bruisend en vol energie, met in het midden tijd voor zangerigheid en melancholie. Tot slot speelt het kwartet we het beroemde strijkkwartet van Ravel. Frans, dansant en opzwepend

Het Vespucci strijkkwartet werd opgericht in 2009 en speelt op vele podia in Nederland, Duitsland en België. Was te gast op het Grachtenfestival Amsterdam, Grachtenfestival aan de Maas, Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht en Kamermuziekfestival Hoorn. Ze waren live op de radio te beluisteren in o.a. Spiegelzaal. Hun twee CD’s werden uitgebracht bij het label Footlose.

‘t Mosterdzaadje, Kerkweg 29, Santpoort-Noord 023-5378625 reserveren: penningmeester@mosterdzaadje.nl