‘Voyage en Septembre’ in ‘t Mosterdzaadje

‘Voyage en Septembre’ in ‘t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Vrijdag 18 september om 20.00 uur  wordt in ‘t Mosterdzaadje de herfst uitgezwaaid met Camadou en hun programma.   

Chansonnière Carole Marie Doucet, Canadese maar al erg lang in Nederland, weet subliem de sfeer van het Franstalige lied neer te zetten. Zij werkt samen met top instrumentalisten: de fluitiste Dasha Beltiukova en de gitarist Hans van Gelderen.

De mooie chansons die de nostalgie van de herfst oproepen worden afgewisseld met instrumentale muziek. Camadou zelf waagt zich aan een fluitduet en Hans van Gelderen brengt zijn eigen gitaar compositie. Het wordt een levendig programma met veel Franse klanken en nieuwe verrassende elementen.

reserveren: penningmeester@mosterdzaadje.nl