EHBO-cursus bij Rode Kruis IJmond

EHBO-cursus bij Rode Kruis IJmond
© RTV Seaport /PR

Weet jij wat je moet doen bij bewusteloosheid of hersenschudding? Kun jij jouw kind, vader, moeder of collega helpen als dat nodig is?  

Bij een ongeval ben jij er immers als eerste bij. Snelle hulpverlening staat of valt met goede EHBO-kennis. Met cursussen op maat bij het Rode Kruis IJmond en de EHBO-app wil Rode Kruis IJmond ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten hoe ze een ander kunnen helpen in een noodsituatie.Ook is er na het volgen van een EHBO-cursus de mogelijkheid om als vrijwilliger bij het Rode Kruis aan de slag te gaan.

Heb je interesse in het volgen van een EHBO-cursus? Mail voor meer info of direct aanmelden naar de Coördinator Opleidingen van Rode Kruis IJmond via opleidingen.ijmond@rodekruis.nl.