Drie spelers van Telstar besmet met corona

Drie spelers van Telstar besmet met corona
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Drie spelers van het beloftenteam van Telstar zijn positief op het coronavirus getest. Dat meldt Telstar op haar website.

De spelers zijn in quarantaine gegaan. Het gaat goed met de jongens. Ook drie andere spelers van Jong Telstar en twee spelers van de A-selectie zijn uit voorzorg in quarantaine geplaatst. Zij zijn in direct contact geweest met de besmette voetballers.

‘We volgen nu de geldende richtlijnen van het RIVM en brengen tegenstanders en scheidsrechters op de hoogte van deze uitslagen. De beloften trainen vanavond niet, maar vooralsnog heeft het geen verdere gevolgen voor de rest van ons programma”, aldus woordvoerder Dennis Bliek

Zo gaat de oefenwedstrijd van Telstar zaterdagmiddag in Emmen ook door.