Velsen Valley met Barry Brand op Velsen Virtueel Festival

Velsen Valley met Barry Brand op Velsen Virtueel Festival
© RTV Seaport / PR

In aanloop naar het Velsen Virtueel Festival op zondag 9 augustus vanaf 15:00 uur geeft RTV Seaport via deze website steeds een optreden prijs, dat tijdens dit festival te zien en te horen is. Het programma is ook te beluisteren via de radio Seaport (107.8 FM)

‘De teleurstelling over het afgelasten van de evenementen tot 1 september heeft plaatsgemaakt voor energie om onze bezoekers toch een festivalgevoel te bezorgen’, aldus Thijs Huijbens. Hij heeft samen met de werkgroep van PreSail IJmond het initiatief heeft genomen voor het virtuele festival. ‘Tijdens PreSail zouden we de geest van Beeckestijnpop een plek geven op Havenpop. Nu dat niet door kan gaan, doen we het maar virtueel. Door ook de andere organisaties erbij te betrekken creëren we een festival waar iedereen, jong en oud, plezier aan kan beleven.’

Om 19.15 uur kan er genoten worden van Velsen Valley met optredens van Heer & Meester en Barry Brand.