Sluiting pand Ampèrestraat

Sluiting pand Ampèrestraat
Foto: Politie

De Landelijke Eenheid van de politie trof op 4 juni 80 kg cocaïne, munitie en kogelwerende vesten aan in een bestelauto die vertrok uit een pand aan de Ampèrestraat  te IJmuiden.  De productie van drugs en illegale handel tasten de openbare orde en het woon- en leefklimaat ernstig aan. De burgemeester is daarom genoodzaakt het pand te sluiten.

Aannemelijk is geworden dat de harddrugs, munitie en kogelwerende vesten in het pand aanwezig zijn geweest. Uit nader onderzoek blijkt dat tevens dat het pand een rol speelt in het drugscircuit. Daarom sloot burgemeester Frank Dales het pand donderdag voor de duur van zes maanden. Tot vrijdag 5 februari 10.00 uur mag niemand het pand betreden.

Het melden van signalen dat er in uw buurt drugs verhandeld worden kan via de bekende nummers van de politie (0900-8844 of bij spoed 112), maar ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl).